Babysolcreme - værd at vide
 

Tilbagetrækning af Derma Eco Baby Sollotion SPF30 - d. 29. maj 2024
 

Vi er stolte, når vi – igen og igen – bliver fremhævet for det gode af Forbrugerrådet Tænk, men vi tager det naturligvis også alvorligt, når der rejses tvivl om vores produkter. 

Forbrugerrådet Tænk har testet vores Derma Eco Baby Sollotion SPF30 til at have en lavere solfaktor (SPF) end angivet. Det er vigtigt for os, at du kan have tillid til os og vores produkter, og vi vælger derfor at reagere på den mindste tvivl og tage babysolcremen af markedet, indtil der ikke er usikkerhed om produktet og dets beskyttelse. Derma Eco Baby Sollotion SPF30 vil derfor ikke være tilgængelig, indtil vi er blevet klogere på, hvad der er op og ned i denne sag.

Vi tager sagen meget seriøst og har derfor ligeledes valgt at indsende Derma Eco Baby Sollotion SPF30 til endnu en ISO-test og afventer i skrivende stund det nye, uafhængige testresultat.

Vi er uforstående over for Tænks lave testresultat, da vi i de 13 år, solcremen har været på markedet, ikke har oplevet problemer med SPF-beskyttelsen på dette produkt.

Som et alternativ til babysollotion anbefaler vi vores Derma Kids Sollotion SPF30, som er kåret Bedst i test de seneste tre år.

Har du yderligere spørgsmål?

Forbrugerspørgsmål:
Brit Bendix, Product Manager – Own Label, DermaPharm A/S, [email protected].

Presserelaterede henvendelser:
Mikkel Egelund Jensen, CEO, DermaPharm A/S, [email protected].

Bliv klogere på Tænks solcremetest og hvordan de tester

 

Jeg har købt jeres babysollotion – hvad gør jeg?
 

Først og fremmest tak for at vælge Dermas solcreme til din baby. Vi er naturligvis kede af, at der er sået tvivl om produktet, og at vi derfor har måtte tilbagetrække produktet fra handlen.

Som alternativ anbefaler vi vores Derma Kids Sollotion SPF30, som er kåret Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk i både 2021, 2022 & 2023. Derma Kids Sollotion SPF30 er også vandfast og med høj, bredspektret beskyttelse mod UVA/UVB, allergimærket, Svanemærket og helt fri for parfume og anden unødig kemi.

Du er meget velkommen til at skrive til vores kvalitetsafdeling for info omkring ombytning til dette produkt på [email protected].
 

 

Hvilken solcreme skal jeg vælge til min baby?


Vi anbefaler Derma Kids solcremer, som er udviklet specielt til børns sarte hud – uden parfume og anden unødig kemi. Solcremerne er vandfaste og har høj, bredspektret beskyttelse mod UVA/UVB. Dermas solcremer til børn er udviklet, så de kun indeholder et minimum af ingredienser for minimal risiko for allergi. De er tilmed både allergimærket, Svanemærket og certificeret vegansk og et certificeret, trygt solcremevalg til din baby.

Vær obs på, at små børn, der ikke kan kravle eller gå, aldrig bør opholde sig i direkte sol, og skal anbringes i skyggen, men at selv i skygge kan dit barn/ baby være udsat for UV-stråling fra himlen eller UV-refleksion fra vand, sand, beton og græs.

Læs også mere om, hvilken solfaktor du skal vælge til dit barn/baby.

Tjek også: