Certificeret hudpleje fra Derma - et trygt valg

Det skal være nemt at vælge sund og sikker hudpleje


Det kan være svært at finde rundt i junglen af hudplejeprodukter. Hvilke mærker kan du stole på? Hvordan læser du ingredienslisten? Kan den flotte emballage holde alt dét, den lover?

Hos Derma vil vi sørge for, at du kan handle med ro i maven. Derfor har vores produkter de certificeringer, der garanterer dig, at produkterne lever op til strenge krav inden for allergi, miljø og økologi. Og sådan har det været lige siden, vi startede. Derma var de første i Danmark til at lancere en komplet hudplejeserie, hvor alle produkter bærer både det officielle nordiske miljømærke, Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks mærke. I dag er næsten alle Dermas produkter både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Derudover er Dermas Baby-serie og Eco-serie også økologisk certificeret af Ecocert/COSMOS. 

Du finder certificeringerne på forsiden af produkterne – så du aldrig behøver at være i tvivl.

Svanemærket

Når du vælger Derma, behøver du ikke bekymre dig om forstyrrende stoffer og unødig kemi. Det er Svanemærket din sikkerhed for. Svanemærket passer godt på din krop og på miljøet. Læs mere om Svanemærket.

AllergyCertified og Asthma Allergy Nordic

AllergyCertified og Asthma Allergy Nordic er din garanti for minimal risiko for allergi, så du ikke behøver at bekymre dig om allergisk udslæt eller hudirritationer. Læs mere om AllergyCertified og Asthma Allergy Nordic.

Ecocert/ COSMOS

Hvis du går op i økologi og bæredygtighed, er Ecocert-certificeringen dit bevis på, at produkterne er basereret på rene, økologiske ingredienser. Læs mere om Ecocert og COSMOS.

Vegan Society

Vi hylder folk, der har en holdning til verden og miljøet. Derfor er veganere naturligvis også en del af Derma-familien. Vi tilbyder et udvalg af 100% veganske hudplejeprodukter baseret på skønne vegetabilske og naturlige olier. Læs mere om Vegan Society.

Certificeret hudpleje til dig

Gå på opdagelse i vores brede udvalg af produkter udviklet til dig, der tænker over, hvad du udsætter din krop, familie og planet for.

Bliv inspireret

Læs mere her