Certificeringerne i kombination


At udvikle en serie, der rummer flere anerkendte certificeringer i én hudplejeserie, er faktisk ret unikt og lidt af et kunststykke. De forskellige certificeringer stiller nemlig hver især så skrappe specifikke krav, at de let kommer til at modarbejde hinanden. For eksempel er økologiske ingredienser ofte ikke allergivenlige, fordi mange allergene stoffer kommer fra naturen, men i Dermas produkter er de.

Kombinationen af de fem forskellige certificeringer i én hudplejeserie: Svanemærket, AllergyCertified, Asthma Allergy Nordic, den økologiske Ecocert/COSMOS-certificering samt veganmærket er din garanti for, at ingredienserne er både allergivenlige, miljøvenlige, økologiske samt veganske.

Den unikke kombination af disse fem certificeringer peger både bagud og fremad. Lidt populært sagt har Ecocert/COSMOS fokus på fortiden - på oprindelsen bag ingredienser og emballage. Asthma Allergy Nordic og AllergyCertified deklarerer ingredienserne ud fra nutidens viden om allergivenlig hudpleje, og de allergimærkede produkter er på den måde med til at forebygge udvikling af kontaktallergi i fremtiden. Svanemærket tager hensyn til miljøet i morgen, og hvad der sker, når produktet bliver brugt. Veganmærket prioriterer bæredygtighed, dyrevelfærd og miljø højt - for fremtidens skyld