Børneulykkesfonden & Derma

Sikkerhed i børnehøjde
 

Derma har siden 2013 samarbejdet med Børneulykkesfonden og bidraget til fondens vigtige arbejde med børnesikkerhed og kampen for at nedbringe antallet af børneulykker i Danmark. Vi er bl.a. med i Børneulykkesfonden babyboks, Sikkerhedsboksen, som uddeleles gratis til forældre eller bedsteforældre med et barn eller barnebarn i alderen 6-9 måneder for at sætte fokus på små børns sikkerhed. Læs mere om Sikkerhedsboksen.

Børneulykkesfonden og Derma står også bag solkampagnen Solsikker. Solsikker henvender sig til børnehaver og legestuer og har til formål at klæde små børn godt på til at omgås solen med omtanke og den rette solbeskyttelse gennem sjov leg og læring. Læs mere om Derma og Solsikker-kampagnen.

Derudover sponsorerer vi hvert år solcreme til Børneulykkesfondens 'Sol-bar', som de har med på deres events rundt om i landet, hvor de tilbyder børn og voksne gratis solbeskyttelse, så ingen bliver forbrændt  de solrige dage. Senest har vi sponsoreret Derma-badebolde til Børneulykkesfondens Legeheltene, som spreder glæde for indlagte børn i Danmark.

Tak for det gode samarbejde!

Læs mere om vores projekter med Børneulykkesfonden: