Cookies og persondatapolitik

Cookies

Persondatapolitik

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via vores webshop goodskin.dk.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse og betalingsoplysninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

Når du bruger mderma.dk, vil der behandles personoplysninger om dig. Vi håndtere dine personoplysninger på en tryg og sikker måde.

Grunden til at behandle personoplysninger om dig er for at forbedre vores tjenester, samt hvis du handler, at opfylde vores aftale med dig. Som det fremgår nedenfor, behandler vi også oplysninger med grundlag i dit samtykke.

Personoplysningerne registreres hos DermaPharm A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler vores data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på mderma.dk er DermaPharm A/S.
Personoplysninger der indsamles kan deles i to kategorier:

    1. Information du vælger at give os.
    2. Information vi får, når du bruger vores tjenester.

1. Information du vælger at give os

Hvis du vælger at handle hos os via vores webshop goodskin.dk, vil vi samle ind og lagre de informationer du giver os. Det vil være:

  •     Dit navn.
  •     Din e-mailadresse som vi bruger for kommunikation relateret til din ordre/dit kundeforhold.
  •     Dit telefonnummer som vi bruger for kommunikation relateret til din ordre/dit kundeforhold.
  •     Din adresse, hvor vi vil sende eventuelle bestillinger.

Det er information som er frivillig at give fra sig, men som vil være nødvendig for at bruge eller bestille fra websiden.

Vi opbevarer og videregiver navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Det er information vi behøver for at levere varerne til dig, samt kontakte dig om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er desuden pålagt at opbevare denne informationer i forbindelse med regnskabsføring, afgifts håndtering og eventuel garanti- og returhåndtering.

Hvis du kontakter eller kommunikerer med os på andre måder, samler vi ind de informationer du giver fra dig i forbindelse med kontakten. Dette vil være følgende information:

  •     Dit navn
  •     E-mail adresse
  •     Telefonnummer
  •     Ordrenummer

2. Information vi får, når du bruger vores tjenester

Når du bruger vores websider samler vi ind og opbevarer logdata, samt hvilke kategorier og produkter du klikker eller søger på. Det er for at kunne spore relevante ændringer, samt lære hvad vores kunder er optaget af og dermed være i stand til at forbedre vores produktudvalg og vores tilbud. De informationer benyttes også for at kunne gøre det mulig at vise dig relaterede produkter eller sende dig relaterede tilbud (dersom du eksplicit har bedt om det). Informationer benyttes også for at producere trafikstatistikker for bl.a. kapacitetsplanlægning.

Som flere andre elektroniske tjenester bruger vi informationskapsler og lignende teknologi ("cookies") for at samle ind information om aktivitet, browser og enhed.

Brug af personoplysninger

Der gives aldrig personoplysninger til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt har givet tilladelse. Derudover indsamler vi aldrig personlige oplysninger, uden at du selv har givet os oplysningerne ved registrering, køb eller på anden måde.

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke sådan nogle informationer med tredjepart. En tredjepart får kun indsyn i oplysninger hvis det er nødvendig for at udføre bestemte tjenester for os, sådan at vi kan levere vores tjenester til dig. Relevante oplysninger som er nødvendig for at gennemføre handelen deles med betalingspartner og transportør.

Brug af databehandlere

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af goodskin.dk, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield,er. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og forsvarligt. Her er dine personlige oplysninger lagret i et sikkert og professionelt servercenter og maskiner med begrænset adgang. Sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende af Deloitte for at sikre, at hele setup'et er forsvarligt under hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Der kan dog ikke garanteres 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler. Det betyder, at der kan være en lille risiko for, at andre påtvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og lagres elektronisk. Derfor er det på eget ansvar, at du afgiver dine personlige oplysninger.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@dermapharm.dk.