Vegan Society


Veganmærket fra Vegan Society, eller solsikkemærket, som det også kaldes, er et registreret varemærke og en international anerkendt standard for veganske produkter. Veganmærket er din garanti for, at produkterne er fremstillet helt uden animalske ingredienser og biprodukter (så som bivoks (Cera Alba), uldfedt fra får (Lanolin) og honning (Mel)) og at udviklings- og produktionsprocessen for produktet foregår helt uden, at der testes på dyr. 

Veganmærket blev grundlagt af den veganske forening, The Vegan Society, i England i 1944 for at fremme og støtte vegansk og plantebaseret levevis. I dag bærer tusindvis af veganske produkter veganmærket - lige fra fødevarer til rengørings- og skønhedsprodukter. 

Langt størstedelen af Dermas produkter er veganske og baseret på vegetabilske ingredienser. For at tydeliggøre det over for alle jer, der efterspørger veganske produkter, er vi i fuld gang med at få vegan-certificeret vores brede udvalg af veganske produkter. Fordi vi ligesom jer prioriterer bæredygtighed, dyrevelfærd og miljø højt. 

Se alle Dermas veganske produkter.

Læs også: Din guide til vegansk hudpleje
Læs også: Vegansk solcreme - hvilken skal du vælge?