Få smuk sommerglød uden tigerstriber og gulerodseffekt:
Sådan opnår du den perfekte, naturlige sommerkulør med en miljøvenlig og vegansk selvbruner

Der er ikke noget værre end at vågne op klar til dagens store festlige arrangement og opdage, at den selvbruner, du smurte på i går aftes, har efterladt hænderne mørkorange og benene med et landskab af ujævne skjolder. Heldigvis kan du med de helt rette tip og hjælpemidler nemt blive ekspert ud i selvbrunerfærdigheder, så du næste gang får et smukt, ensartet resultat, når du har brug for lidt ekstra sommerlig kulør på huden. Og hvis du slet ingen erfaring har med selvbruner, fordi din bekymring om at udsætte dig selv for unødig kemi har afholdt dig fra det, så er der godt nyt til dig. En selvbruner kan nemlig sagtens være både parfumefri, Svanemærket og vegansk og stadig være effektiv. Læs med her – det er ikke spor svært at komme i gang med selvbrunerdisciplinen.

Ja tak til lækre sommerben, nej tak til unødig kemi

Det er en myte, at selvbrunere ikke kan være både lækre og effektive, samtidig med, at de er milde og miljøvenlige. Solbrun sommerhud og en miljørigtig livsstil kan nemlig sagtens følges ad! Selvom du har fokus på miljø og bæredygtighed, kan du altså godt opnå en lækker kulør med selvbruner. Vi sætter fokus på miljøvenlige selvbrunere og giver dig her hele tre gode valgmuligheder for at få en naturlig smuk sommerglød – uden du behøver bekymre dig om stoffer mistænkt for at være miljøbelastende - eller hormonforstyrrende. Men først lidt om, hvordan du bruger dem:

5 trin til smuk og sund sommerglød – hele året


1. SKRUB DIN HUD

Skrub din hud, gerne dagen inden, for at gøre huden glat og fri for døde hudceller. 

2. FUGT DIN KROP

Fugt din hud med bodylotion eller body oil, før du fordeler selvbruner på din krop og dit ansigt. Husk at lade cremen/olien trænge helt ind i huden inden selvbruner. Vær ekstra omhyggelig ved særligt tørre og udsatte områder som albuer, knæ og ved neglebånd. Hvis du har tørre pletter på kroppen, risikerer du at få uheldige farveplamager. 

3. PÅFØR SELVBRUNER MED TYNDE LAG

Påfør selvbruneren jævnt på din rene og fugtmættede hud med en selvbrunerhandske. Vær omhyggelig med at tone ud ved din hårgrænse, omkring dine øjenbryn samt ved dine ankler, fødder, knæ og albuer.

4. LAD SELVBRUNEREN TØRRE

Vær opmærksom på, at en selvbruner kan give pletter på tekstiler og andre overflader. Lad derfor selvbruneren tørre helt ind i huden, inden du tager tøj på eller lægger dig til at sove. Husk at vaske hænder efter påsmøring – også hvis du har anvendt selvbrunerhandske som anbefalet.

5. GRADUER MED FLERE LAG

Virkningen af selvbruner ses typisk efter 2-6 timer, afhængig af hvilken variant du vælger. En Instant-selvbruner giver dig øjeblikkelig kulør. Undgå at tage bad før efter de seks timer er gået for at opnå det bedste resultat. Påfør flere lag, hvis du ønsker en mere intens farve.

Tre uundværlige produkter til den perfekte selvbrunerrutine

 

Derma Selvbruner Mousse – giver dig naturlig smuk sommerglød med et skønt skum

Derma Selvbruner Mousse er til dig, der gerne vil gå gennem hverdagen året rundt uden at skulle være bange for at blænde din omgangskreds med din hvide hud, når du i ny og næ hopper i de kortere gevandter. Med Dermas selvbrunermousse kan du nemlig give både krop og ansigt en naturlig solbrun sommerglød, også selvom solen ikke skinner, eller du tilbringer de fleste af dagens timer på jobbet. Det bløde, luftige skum efterlader en fin selvbrunende soleffekt efter 2-6 timer og er nem at fordele og påføre, så du opnår et flot ensartet resultat. Derma Selvbruner Mousse er desuden fri for både parfume og unødig kemi, og så er den Svanemærket og vegansk certificeret af Vegan Society. Den praktiske pumpefunktion gør det nemt at dosere selvbruneren, og så er emballagen, for miljøets og din samvittigheds skyld, tilmed lavet primært af genbrugsplast.

Derma Selvbruner Mousse INSTANT – giver dig øjeblikkelig kulør til den uventede invitation

Derma Selvbruner Mousse INSTANT er en blød og luftig selvbruner til krop og ansigt, der med sit indhold af karamelfarvepigment giver øjeblikkelig og naturlig sommerglød. Den selvbrunende soleffekt viser sig med det samme, hvilket betyder, at du spontant kan takke ja til skønne invitationer til festlige lejligheder uden at skulle bekymre dig om manglende kulør til det outfit, du netop havde udset dig til lejligheden. Den karamelfarvede mousse giver nemlig straks en naturlig, smuk solbrun farve og er nem at fordele og påføre, så du opnår et flot, ensartet resultat. Den blivende sommerkulør indtræder efter 2-6 timer, så du stadig har en smuk solbrun farve, når karamelfarvepigmenten vaskes af. Og så er moussen naturligvis fri for både parfume og unødig kemi, samtidig med at den er Svanemærket og vegansk certificeret af Vegan Society. Den praktiske pumpefunktion gør det nemt at dosere selvbruneren, og så er emballagen, for miljøets og din samvittigheds skyld, tilmed primært lavet af genbrugsplast.

Derma Selvbrunerlotion – nu i en forbedret formulering

Derma Selvbrunerlotion er blevet optimeret, så den er lettere for dig at påføre og smøre ud med en silkeblød og behagelig konsistens. Derma Selvbrunerlotion er – ud over at bære Svanemærket – nu også vegansk certificeret af Vegan Society og i emballage lavet primært af genbrugsmateriale. Selvbrunerlotionen giver din hud en naturlig, smuk solbrun kulør, uden du behøver at ligge og stege i solen, og er beriget med mandelolie, sheabutter og glycerin, der holder din hud blød, smidig og velplejet. Selvbrunerlotionen også ideel til lige at give et mildt strejf af sommerkulør, hvis du blander lidt af den i din almindelige bodylotion. Selvbruneren er helt fri for parfume og anden unødig kemi og velegnet til både krop og ansigt.

Bliv inspireret

Læs mere her