LabTalks - Podcasten til dig, der vælger din hudpleje med omhu!

 

Hos DermaPharm deler vi gerne ud af det, vi ved og kan. Derfor har vi skabt LabTalks, som er en podcast, hvor vi inviterer dig med helt ind i vores organisations hjerte: Laboratoriet. Det er her, vores produkter bliver udviklet, og her vi tester og eksperimenterer med nye koncepter, cremer og idéer. LabTalks er podcasten til dig, der interesserer dig for hudpleje, og hvad du smører på kroppen, og som gerne vil blive klogere på, hvad din yndlingscreme egentlig indeholder, og hvorfor lige præcis den creme er perfekt til din hud.

I første sæson dykker vi i seks afsnit ned i seks emner og nørder den hele vejen hjem, så du én gang for alle får muligheden for at kunne navigere og finde rundt i hele hudplejeuniverset.

Du kan også finde podcasten, der hvor du normalt lytter til podcasts. 

;
;

Afsnit 1 - Hvordan laver man en creme?

Hvordan laver man egentligt en creme? Hvad er processen? Hvor langt er der fra idéen til et nyt produkt opstår til, at produktet står hylden? Hvad er de største udfordringer, når man skal lave en creme?

Afsnit 2 - Konservering i hudpleje

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor nogle cremer kommer i tuber, mens andre kommer i krukker? Det er en af de ting, vi sætter spot på i vores podcast LabTalks, hvor vi sætter fokus på konservering af din skønhedspleje! Lyt med, og lær! 

;
;

Afsnit 3 - Aktive ingredienser

Hyal ... a hvad? Der findes mange fine ord i hudplejeuniverset, og det er, hvad vi i tredje episode af LabTalks skal snakke om. Det skal nemlig handle om aktive ingredienser som for eksempel hyaluronsyre, der hjælper med at binde fugt til din hud! Lyt med, og hør hvordan din creme hænger sammen, og hvad du skal være opmærksom på, når du shopper løs i beauty-afdelingen! 

Afsnit 4 - Test, test og atter test

Test, test, test” Vidste du, at dit hudplejeprodukt gennemgår rigtig mange tests, inden det bliver sat i produktion. Det bliver testet for konsistens, det bliver testet både fysisk og kemisk, solcreme bliver testet for SPF, og så bliver det testet for holdbarhed. Vi taler også om nogle af de største misforståelser om hudpleje.

;
;

Afsnit 5 - Fugt - hvad er det? Og hvorfor er det vigtigt?

Creme-forvirring? Vi kender det godt, for hvad skal man gå efter, når man vil vælge de bedste skønhedsprodukter? Vi forstår dig så godt! For hvilken fugtighedscreme er den bedste? Hvad skal man gå efter? Hvad er ’fugt’ egentlig? Og hvorfor er fugt så vigtig for din hud? Alt det får du i femte episode svar på, når vi sammen med eksperterne Lene og Lulu undersøger fugtighedscreme. 

Afsnit 6 - Gode råd fra hudlægen

Vi har besøg af Doktor Uffe. Han er hudlæge og biokemiker, og så ved han alt, du skal vide om din hud – på godt og ondt! Lyt med, og bliv klogere på din huds opbygning, og hvad du kan gøre for at pleje den bedst muligt.