Find os på E-maerket.dk Find os på Facebook!

Test af solcreme

Hvad er ret og vrang?

Vi er meget stolte af den tillid, I viser os, når I køber Derma-produkter.

I årevis er forskellige produkter, som vi producerer, kåret som testvindere af Forbrugerrådet Tænk og anbefalet som gode valg af Forbrugerrådet Tænk. Blandt andet på grund af produkternes kombination af effekt, pris og mærkninger som Den Blå Krans, Svanemærket og AllergyCertified.

I år har Forbrugerrådet Tænk testet Derma Sun Solspray SPF 30 til at have en lavere SPF end den angivne. Vores reaktion var derfor at få foretaget to nye laboratorietests hos internationale testlaboratorier: Hamilton (in-vivo) og BASF (in-vitro), af nøjagtig samme batch, som Forbrugerrådet Tænk har testet. De viser begge, at produktet lever op til den angivne SPF. Nøjagtigt som den test, det akkrediterede laboratorium AMA foretog, da recepten bag produktet blev udviklet.

Vi er meget stolte, når vores Derma-produkter fremhæves som gode valg, og vi tager det naturligvis meget alvorligt, når der rejses tvivl om vores produkter.

Uvildige laboratorier tester vores produkter
For solcremer/solsprays er der en EU-standard for, hvordan beskyttelsesfaktoren SPF testes. Det sker efter standarden ISO 24444 for SPF in-vivo og ISO 24443 for UVA in-vitro, samt i henhold til EU Kommissionens henstilling om solbeskyttelsesprodukters effekt (2006/647/EC). Alle Dermas solcremer/solsprays lever op til disse krav.

Forbrugerrådet Tænk afviser desværre faglig dialog
Den test (in-vivo), som TÆNK har gennemført, vil de ikke dele med os eller offentligheden, og de vil end ikke fortælle, hvor testen er udført. Vi har sendt vores testrapporter til Forbrugerrådet Tænk, der desværre ikke mener, at disse to tests rokker ved deres ene test, og de ønsker heller ikke at indgå i dialog, hverken med DermaPharm eller vores brancheforening. Det er vi meget uforstående overfor.

Tillid og gennemskuelighed
Det er vigtigt for os fortsat at have jeres tillid. Derfor fremlægger vi rapporterne fra vores laboratorie-test her (AMAHamilton og BASF), så I selv kan læse dem.

Vi sætter en ære i at udvikle og levere gode, sikre og troværdige produkter og støtter os til de dygtigste fagfolk hos fx Svanemærket, Miljøstyrelsen, AllergyCertified og Astma-Allergi Danmark.

Du kan have tillid til, at vi fagligt og sagligt, leverer det, vi lover.

Showoff Media