Find os på E-maerket.dk Find os på Facebook!

Produktmærkninger og certifikater

Derma var de første herhjemme, der lancerede en komplet hudplejeserie, hvor alle produkter bærer både det officielle nordiske miljømærke, Svanemærket, og Astma-Allergi Danmarks mærke

I dag er alle produkter også AllergyCertified og Dermas Woman-serie og babyserie er oven i købet økologisk certificeret af Ecocert.

At udvikle en serie, der rummer flere anerkendte mærker i én hudplejeserie, er faktisk ret unikt og lidt af et kunststykke. De forskellige mærkninger stiller nemlig hver især så skrappe specifikke krav, at de let kommer til at modarbejde hinanden. For eksempel er økologiske ingredienser ofte ikke allergivenlige, fordi mange allergene stoffer kommer fra naturen.

Mærkerne i kombination

Kombinationen af de fire forskellige mærker i én hudplejeserie - Svanemærket, Astma-Allergi-mærket, AllergyCertified og den økologiske Ecocert-certificering - er din garanti for, at produkterne er både allergivenlige, miljøvenlige og økologiske.

Den unikke kombination af disse fire mærkninger peger både bagud og fremad. Lidt populært sagt har Ecocert fokus på fortiden - på oprindelsen bag ingredienser og emballage. Astma-Allergi Danmark og AllergyCertified deklarerer ingredienserne ud fra nutidens viden om allergivenlig hudpleje, mens Svanemærket tager hensyn til miljøet i morgen, og hvad der sker, når produktet er brugt, og emballagen skal nedbrydes.

Læs mere om Svanemærket, Astma-Allergi Danmarks mærke, AllergyCertified og den økologiske Ecocert-certificering til venstre i menuen.

Showoff Media