Find os på E-maerket.dk Find os på Facebook! Betalingskort
Babysalve

Babysalve

Udskriv dette produkt
34,95 27,96

Derma Eco Baby Salve er en speciel vandafvisende salve med plejende egenskaber til den sarte og følsomme babyhud. Særlig velegnet til rød babynumse, hudfolder og anden hud, der udsættes for fugt. Salven danner en beskyttende barriere på huden samtidig med, at huden får lov at ånde. Den indeholder ingen zink og kan derfor også bruges i ansigtet - fx til rød og irriteret mund efter sut eller tørre babykinder. Salven indeholder aloe vera, der fremmer heling af huden, og abrikosolie, der blødgør og plejer huden.

Økologisk certificeret af Ecocert, Svanemærket, AllergyCertified og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

0% parfume - 0% parabener - 0% farvestoffer.

100 ml tube

 

Brugervejledning 
Smør Derma Eco Babysalve på den rene og tørre hud i et tyndt lag.

TIP - Undgå rød numse på baby
Vær opmærksom på at vaske i alle folder i bleområdet med mild babyshampoo/-bad for at undgå rød og irriteret hud.
Sørg for at vaske i retningen oppefra og ned for at undgå at sprede bakterier.

Brug vådservietter, når du er på farten og ikke har adgang til vand. Vælg de svane- og allergimærkede, så du undgår unødig kemi.

Lad huden lufttørre, inden du giver ble på. Skift ble hyppigt.

Anbefalet af TÆNK som et godt valg

 

Ingredienser

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Cocos Nucifera Oil*, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Tapioca Starch*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hydrogenated Castor Oil, Magnesium Sulfate,Lactic Acid, Sodium Benzoate.*Ingredienser, som er økologisk dyrket.99% af de totale ingredienser er af naturlig oprindelse21% af de totale ingredienser kommer fra økologisk dyrket landbrug.Naturlig og økologisk kosmetik, certificeret af ECOCERT Greenlife i henhold til ECOCERT standard, som fremgår af http://cosmetics.ecocert.com

Del denne side

Showoff Media