Find os på E-maerket.dk Find os på Facebook! Betalingskort
Babyolie

Babyolie

Udskriv dette produkt
34,95 27,96

Derma Eco Babyolie er en mild, økologisk olie med en blødgørende effekt på den sarte hud. Er velegnet som badeolie for hele familien, til massage og til fjernelse af arp i barnets hovedbund. Indeholder E-vitamin og naturlige olier, som vedligeholder hudens fugtbalance og efterlader den behagelig blød, smidig og elastisk.

Økologisk certificeret af Ecocert, Svanemærket, AllergyCertified og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

0% parfume - 0% parabener - 0% farvestoffer.

150 ml flaske
 

Brugervejledning
Tilsæt lidt olie i badevandet, eller skab en hyggestund med babymassage, hvor du anvender babyolie. Hæld lidt olie i hånden, inden olien masseres ind i huden. 

Du kan også bruge babyolie til at fjerne arp i hovedbunden. Lad olien sidde natten over og fjern skæl med en tættekam. Red grundigt, og vask derefter hårbunden med en mild babyshampoo/-bad.

Anbefalet af TÆNK 2015 som et godt valg

Ingredienser

Caprylic/Capric Triglyceride, Olus Oil, Brassica Campestris Seed Oil*, Brassica Napus Seed Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Tocopherol *Ingredienser, som er økologisk dyrket. 99% af de totale ingredienser er af naturlig oprindelse. 20% af de totale ingredienser kommer fra økologisk dyrket landbrug.Naturlig og økologisk kosmetik, certificeret af ECOCERT Greenlife i henhold til ECOCERT standard, som fremgår af http://cosmetics.ecocert.com.

Del denne side

Showoff Media