Find os på E-maerket.dk Find os på Facebook! Betalingskort

 

Allergivenlig og sikker solcreme til hele familien - Derma Sun

0% parfume, parabener og farvestoffer

Vil du være sikker på solpleje uden farvestoffer, parfume og parabener, så vælg Derma. Dermas solcremer nøjes med at beskytte mod solens UVA- og UVB-stråler. Og kun det. Her er ikke tilsat selvbrunerstoffer eller andet spændende. Bare solbeskyttelse og den helt rigtige af slagsen.

På mærkerne med Derma
Alle Dermas solprodukter er certificeret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, AllergyCertified og Svanemærket. Derma Eco Babysollotion bærer derudover den økologiske Ecocert-certificering. Som forbruger er du hermed sikret, at produkterne ikke blot lever op til de almindelige danske lovkrav, men yderligere er underlagt langt strengere og kontrollerede krav til ingredienser, produktion og emballage.

Uden for Danmarks grænser står det ofte anderledes skidt til med lovgivningen, og det kan være meget svært at gennemskue, hvad der er op og ned i deklarationsjunglen. Derfor. Vær på mærkerne og køb din Derma solcreme i Danmark inden feriestart, og nyd solen under sydlige eller hjemlige himmelstrøg - med Nordens garanti.

Soleklar omtanke
Derma anbefaler, at man følger Kræftens Bekæmpelses anbefalinger til solbeskyttelse: Siesta, solhat og solcreme. Solcremen står Derma klar med. Her er produkter til hele familien, store som små, der alle opfylder behovet for sol-tid med omtanke.

Læs mere om de enkelte produkter i Dermas solserie i menuen til venstre.

 

Læs også:

 

 

Showoff Media