Find os på E-maerket.dk Find os på Facebook!

Øko-certificeret og allergivenlig babypleje fra Derma

0% parfume, parabener og farvestoffer

Derma Eco Baby er noget af det mildeste, reneste og mest beskyttende, man kan forestille sig. Derma-babyprodukter vurderes i TÆNK-tests som et sikkert valg fri for problematiske indholdsstoffer. Det er ansvarlige og børnevenlige produkter, der forebygger de mindstes hudproblemer og plejer hud, hår og hovedbund – blidt og effektivt. Som din garanti bærer serien både den økologiske Ecocert-certificering, det officielle nordiske miljømærke, Svanen, AllergyCertifieds logo og Astma-Allergi Danmarks mærke.

Verdens bedste mor

Verdens bedste mor er ikke kun kærlig og omsorgsfuld. Hun er også velinformeret og vælger naturligvis en hudpleje til baby, der hverken indeholder parfume, parabener, farvestoffer eller andre overflødige og uønskede stoffer. Vælger du Derma til din baby, har du gjort dit til, at den næste generation ikke arver risikoen for at udvikle allergi senere i livet.

Er du gravid, er det også sund fornuft at bruge en mild og naturlig hudpleje. Dit kommende barn optager nemlig også de ingredienser, der findes i din hudpleje. Det er kun dig, der kan sige fra – ikke dit barn. Læs her om Derma Eco Woman.

Se alle produkterne i Derma Eco Baby-serien til venstre i menuen.

 

Showoff Media