Find os på E-maerket.dk Find os på Facebook!

 

Derma - allergivenlig hudpleje til hele familien

0% parfume, parabener og farvestoffer. 

Huden er kroppens største organ, som vi ånder og sveder igennem. Vi optager også det, huden kommer i kontakt med såsom kemi fra tøj, cremer og parfume. Derfor er det vigtigt at pleje sin hud med naturlige og rene produkter, og at de cremer, vi vælger at smøre os ind i, er nærende og beskyttende.
Derma-serien bygger på en filosofi om, at alle ingredienser skal have en funktion, at der altså ikke skal være overflødige indholdsstoffer, og at produkterne skal være en fornøjelse at bruge.

Alle produkter i Derma-serien er Svanemærket, anbefalet af Asthma Allegy Nordic og AllergyCertified. Derudover er Dermas Baby-serie og Woman-serie også økologisk certificeret af Ecocert.

Derma-serien består af fem produktkategorier - se venstre menu.
 
Uanset kategori har alle produkterne én ting til fælles. De indeholder ingen farvestoffer, ingen parfume og ingen parabener. Fordi vi ved, hvad huden har bedst af.
 
Det betyder dog ikke, at Derma er mindre effektiv. Kunsten består i at udvikle en hudpleje, der ikke indeholder mistænkelige ingredienser, men som stadigvæk virker.
 
 

 

Showoff Media