Guide til den perfekte adventskalender – og gode idéer til julegaven, pakkekalenderen eller værtindegaven til ham og hende

Julen er hjerternes fest – og er der noget, der varmer mere om hjertet end at dele juleglæde ud til dem, du har kær, med en pænt indpakket gave hver søndag i advent? Nej, vel? Men selvom juleintentionerne er mange og gode, kan det indimellem være svært at finde på den helt perfekte julegave, kalendergave eller adventsgave, som både vil bringe glæde og gøre gavn. Vi har derfor samlet en lille guide med idéer til de perfekte adventsgaver, som uden tvivl vil give modtageren julelys i øjnene.

Den bevidste gave til den bevidste modtager

Julens gaveræs kan let resultere i en brug og smid væk-kultur, der hverken er god for dig, modtageren eller miljøet. Derfor vil vi i vaskeægte Derma-ånd gerne opfordre dig til at vælge gaver, som du ved, at modtageren vil kunne bruge i sin hverdag. Det kan fx være en allergivenlig shampoo, en lækker økologisk certificeret body oil eller en god parfumefri makeupfjerner, som passer ind i de flestes skønheds- og plejerutiner.    

Hos Derma har vi masser af allergivenlige og bæredygtige produkter, som vil udgøre den perfekte gave til den, som sætter pris på økologi og ren, dansk, certificeret hverdagsluksus. 

Gaver til hende: Gode idéer til adventskalenderen til din veninde/søster/mor/datter/teenager

En sød tanke og en fin gave vil uden tvivl bringe lykke hos modtageren – uanset om det er din mor, din søster, din veninde eller din datter, du ønsker at glæde med en hyggelig overraskelse hver søndag op til jul. Men er du løbet tør for gode gaveidéer? Her er vores fire bud på den perfekte adventsgave til hende, du holder af. 

1. søndag i advent

Ahh … Første søndag i advent og forude ligger en hel måned fyldt med julehygge. Men selvom december er hyggelig og fyldt med gode traditioner, kan julemåneden også indimellem være hektisk med alt det, man skal nå inden juleaften. Derfor er et strikkesæt og en god håndcreme perfekt, når man skal trække stikket og bare nyde juleroen sænke sig. En god, plejende håndcreme er noget, de fleste vil sætte pris på – specielt i vintermånederne, hvor hænderne er ekstra udsatte og ofte trænger til lidt ekstra omsorg. Fx Derma Eco Woman Håndcreme (49 kr.), som både er mild og blødgørende og effektivt plejer ru og tørre hænder. Og så er den tilmed både økologisk certificeret, Svanemærket, allergicertificeret og uden parfume og farvestoffer. Og tjek lige det lækre strikkesæt fra bæredygtige Gai+Lisva (199 kr.) - i det skønneste, blødeste Alpaca-uld - hvem vil ikke gerne have (strikke)fingrene i det?

2. søndag i advent

Det perfekte sæt til at sætte lidt kulør på den mørke vintertid. Den lækre svanemærkede Selvbrunerlotion fra Derma (99 kr.) giver huden en naturlig, smuk og sund solbrun farve, samtidig med, at den med fugtgivende mandelolie, sheabutter og glycerin efterlader huden blød, smidig og velplejet. Fuldend det solkyssede look med en smuk solskinspudder som fx denne fra det allergivenlige makeupmærke Miild (360 kr.).

3. søndag i advent

Lækker, allergivenlig makeup-luksus! En god mascara og en lækker makeupfjerner vil de fleste blive lykkelige for. Og særligt, hvis du går efter produkter, der er allergivenlige og lavet med tanke på den verden, vi lever i. Vælg derfor en makeupfjerner, som er økologisk certificeret, allergi- og miljømærket som fx Derma Makeupfjerner (59,95 kr.) kombineret med en allergivenlig mascara som fx Catchy Eyes Drama Mascara fra GOSH (109,95 kr.), som både er allergicertificeret, vegansk og lavet i emballage af Ocean Waste Plastic – dét er vi sikre på, at modtageren vil sætte pris på! 

4. søndag i advent

Fjerde søndag i advent kalder på den skønneste omgang selvomsorg. Fyld fx pakken til den sidste søndag i advent med en lækker body oil som denne fra Derma, og en blød og behagelig yogatop som fx denne fine sag fra bæredygtige Gai+Lisva (399 kr.). Derma Eco Woman Body Oil (79,95 kr.) er en nærende og blødgørende kropsolie med E-vitamin og økologisk jojoba-, mandel- og abrikoskerneolie. Økologisk certificeret, allergi- og miljøvenlig. Perfekt til hende, der fortjener lidt lækker hverdagsluksus. 

Gaver til ham: Gode idéer til adventskalenderen til din kæreste/bror/far/ven/søn/teenagedreng

Vil du overraske din kæreste, din teenagesøn, den bedste ven eller din far med lidt ekstra hyggelig forkælelse i december? Så er en adventskalender fyldt med gode, anvendelige sager den perfekte idé! Men hvad skal man dog finde på? Det er nemlig ikke altid lige let at finde på gode gaveidéer, og derfor har vi samlet vores fire favoritter til dig her. Vi håber, vi kan inspirere dig lidt.  

1. søndag i advent

Det perfekte hverdagssæt! En god, allergicertificeret deodorant og en lækker T-shirt kan man altid bruge. Derma Man Deo roll-on (49,95 kr.) er en langtidsvirkende anti-perspirant deodorant til mænd, der effektivt beskytter mod svedlugt. Og så er den selvfølgelig allergimærket, parfumefri og skånsom mod den sarte hud under armene – præcis som manden, du holder af, fortjener! Vælg en t-shirt af en god kvalitet som fx denne fra danske Shaping New Tomorrow (300 kr). 

2. søndag i advent

Lidt lækkert til huden og lidt lækkert til den søde tand – det vil enhver mand blive lykkelig for! En god ansigtscreme og lidt af hans favoritslik som fx disse fra Lakrids by Bülow passer perfekt til adventsgaven på anden søndag i advent. Gå efter en parfumefri, allergi- og miljømærket ansigtscreme som fx Derma Man Face Cream (75,95 kr.)– så passer du både godt på ham, du holder af, og miljøet. 

3. søndag i advent

Den perfekte start på søndag morgen i december må være et hurtigt bad og et par timer med ens yndlingsmagasin – og det er vi sikre på, at din mand, teenagesøn, far eller ven også er enig i! Derfor er en den perfekte gaveidé til den tredje søndag i advent selvfølgelig en lækker allergi- og miljømærket shower gel som fx Derma Man Shower Gel 3i1 - Body, face and hair (49,95 kr.) og et eksemplar (eller abonnement) af hans yndlingsmagasin som fx Gastro eller Euroman.

4. søndag i advent

Den sidste søndag i advent ligger tæt op af juleaften, og denne gave passer også perfekt som både adventsgave og julegave. Forkæl ham, du holder af, med en lækker hårvoks og et par gode høretelefoner som fx fra danske SACKit, så han kan høre al sin yndlingsmusik, lige når han har lyst! Gå efter en hårvoks, som er allergi- og miljømærket og let at vaske ud som fx Derma Mud Wax (55,95 kr.).