Derma Eco Baby - den bedste pleje til sart babyhud

Økologisk certificeret og allergivenlig babypleje uden parfume

Vores børn fortjener den mildeste, reneste og mest beskyttende babypleje overhovedet. Derfor er Derma Eco Baby en serie af ansvarlige og børnevenlige produkter, der blidt og effektivt plejer dit barns sarte hud, hår og hovedbund - helt uden parfume og anden tvivlsom kemi. Vi bruger så få ingredienser som muligt, nøje udvalgt efter strenge krav, for at sikre minimal risiko for allergi.

Derma Eco Baby er både økologisk certificeret af Ecocert/COSMOS*, Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer.  Serien er tilmed certificeret vegansk af The Vegan Society. En bedre start kan du ikke give de mindste.

*Med undtagelse af Derma Baby Vådservietter, som ikke er økologisk certificerede.

Ren, certificeret babypleje: Giv dit barn den bedste start

Små børn har sart og fin hud, som vi skal passe ekstra på - uden parfume og anden skadelig kemi. Babyplejeprodukterne fra Derma Eco Baby er derfor naturligvis udviklet af rene, naturlige og certificerede ingredienser og et trygt valg til din babys skrøbelige hud.

Babystartpakke til babyshower, barselsgave eller din egen lille ny
 

Vi har pakket en skøn babypakke med vores økologisk certificerede, allergivenlige og miljømærkede babyplejeprodukter, så du med ro i maven kan bade, skifte og pleje det, du har allermest kær her i verden. Alle skal have råd til økologi, så pakken får du på tilbud nedsat til en kærlig specialpris, så baby kan få den bedste start på livet.

Pakken består af Derma Eco babyolie: En mild og blødgørende olie, velegnet som badeolie, til babymassage og fjernelse af arp. Derma Eco babyshampoo/bad: En mild og skånsom alt-i-en-sæbe, specielt udviklet til babys sarte hud og hovedbund. Derma Eco babycreme med fugtgivende aloe vera og plejende olier, der tilfører huden fedtstof og genopretter hudens naturlige fugtbalance og Derma Eco babysalve, som er særdeles effektiv til røde babynumser. Til dig har vi pakket vores lækre økologisk certificerede håndcreme med plejende mandelolie, sheabutter og Aloe vera. Den trænger lynhurtigt ind uden at fedte og er perfekt til pusletasken/ puslebordet/ puslepladsen til kærlig pleje af de travle mor-hænder. Den er naturligvis uden parfume, der kan irritere den sarte hud, og så er den ovenikøbet både certificeret økologisk, allergi- og miljøvenlig. Sidst, men ikke mindst indeholder pakken Derma Håndsprit, der sikrer rene og bakteriefri hænder. Pakken er pakket i en fin Derma Eco Baby pose i økologisk GOTS-certificeret bomuld.

Alle babyprodukterne er naturligvis certificeret med AllergyCertifed, Svanemærket og anbefalet af Asthma Allergy Nordic, hvilket er din garanti for, at produkterne er miljø- og allergivenlige. De er tilmed økologisk certificeret af Ecocert/Cosmos og 100% veganske.

Det er 0% unødig kemi - 100% ærlig og kærlig babypleje.

Brug Derma babystartpakken til babyshower, barselsgave eller til din egen lille ny. Er det noget for dig - eller måske en kommende eller nybagt mor, du har kær?

Derma Eco Babystartpakke ØKO
TILBUD (Kun 185 kr. Spar 31%)

Er du gravid - vælg også ren, certificeret hudpleje til dig
 

Er du gravid, er det også sund fornuft at bruge en ren, mild og naturlig hudpleje til dig selv - uden parfumestoffer og anden unødig kemi. Dit kommende barn optager nemlig også de ingredienser, der findes i din hudpleje, når du smører den på din krop. Så gå efter de rene, allergimærkede produkter, når du vælger hudpleje til dig selv som fx Derma Eco. Så du ikke udsætter dig selv eller dit kommende barn for unødig kemi. Prøv fx Derma Eco Body Oil til den gravide mave. 

Læs også
Må jeg bruge produkterne, når jeg er gravid og ammer?
Trænger cremerne ind i kroppen?
Er jeres produkter uden kemi?