Find os på E-maerket.dk Find os på Facebook!

AllergyCertified

Kontaktallergi er i kraftig stigning verden over. Også børn, unge og mænd rammes. Og har man én gang fået fx parfumeallergi, forsvinder den aldrig igen. Den tendens ønsker vi at ændre på!

Alle Dermas produkter er derfor også AllergyCertified. AllergyCertified er et internationalt allergimærke, der certificerer kosmetiske produkter i hele verden. AllergyCertifieds motto lyder: One world - one label.

AllergyCertified er grundlagt i Danmark. Målet er at certificere produkter over hele verden, så det bliver nemmere for forbrugerne at købe hudvenligt, uanset hvor de bor.

Kriterierne er udarbejdet af en toksikolog, der tjekker alle indholdsstoffer og koncentrationer af hvert enkelt produkt og sikrer, at det er så mildt og skånsomt for huden som overhovedet muligt. AllergyCertified tager urenheder, stabilisatorer og konserveringsmidler i den enkelte råvare med i vurderingen. 

AllergyCertified er medlemmer af European Society of Contact Dermatitis og holder sig derved opdateret på den seneste forskning inden for hudallergi, parfume, konserveringsmidler og andre problematiske stoffer. Derudover har AllergyCertified et advisory board på tre medlemmer fra Europa og USA, der alle er specialiserede i specifikke ingredienser og allergi.

Læs mere på www.allergycertified.com.

 

 

Showoff Media